wie zijn wij

hanspic

Hans Flamey (°1971)

Als maatschappelijk Assistent (Artevelde hogeschool Gent) en Criminoloog (Universiteit Gent) heb ik een zeer ruime kennis en ervaring binnen de sociale sector en 20 jaar ervaring als leidinggevende in diverse settings.

Ik volgde de jaaropleiding “Leiding geven” bij Kern en de opleiding “onderweg naar persoonlijk meesterschap” bij SDWorx.
Ik studeerde af aan het Korzybski-intituut in Brugge voor de 4-jarige opleiding: “oplossingsgerichte cognitieve en systeemgerichte psychotherapie en coaching”.

Lid van VVDO (Vlaamse vereniging van deskundigen in de oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching)

hannepic

Hannelore Sanders (°1972).

Als Klinisch Psycholoog (Universiteit Gent) heb ik een ruime ervaring als therapeut in de bijzondere Jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Ondertussen ben ik ook meer dan 10 jaar als leidinggevende actief.

Ik ben erkend psycholoog bij de psychologencommissie (erkenningsnummer: 722114621)

Doorheen de jaren volgde ik verschillende opleidingen, waaronder: 2-jarige opleiding: “coaching, supervisie en intervisie” aan HoGent.en de 4-jarige opleiding: “oplossingsgerichte cognitieve en systeemgerichte psychotherapie en coaching” aan het Korzybski-intituut in Brugge.