loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt je om een antwoord te vinden op loopbaanvragen: Hoe vind ik weer plezier in mijn werk? Zou ik gelukkiger zijn in een andere job? Is zelfstandige activiteit iets voor mij? Zet ik mijn eigen zaak verder? Wat wil ik? Hoe kaart ik dat aan? Hoe maak ik mijn ambities waar?

Aan het einde van je traject heb jij een glashelder zicht op wat je wil en hoe dat past bij jouw leven; heb je een authentiek portret over je kennis, kunde, vaardigheden en valkuilen. Je weet wat je waard bent op de arbeidsmarkt en wat je daarmee kan; weet jij in welke omgeving jij als een vis in het water bent en wat je beter vermijdt; heb je het zelfvertrouwen om er achteraan te gaan; weet jij hoe je dat kan aanpakken om die job, die opportuniteit te pakken te krijgen, die nieuwe richting in te slaan of moeilijke gesprekken op je werk (of thuis) aan te gaan; kan je kiezen vanuit oprechte beslissingen die passen bij jou en hoe jij je leven wil leven; ga je weer met plezier aan de slag.

Voor loopbaanbegeleiding werken we met loopbaancheques. Je betaalt zelf slechts 40 euro per pakket van 4 uur. Je kan tot 8 uur begeleiding krijgen. Heel wat extra informatie vind je op de website van Make me Fly! en van VDAB.

 

unnamed       mmf