hartcoherentie

Tijdens dit traject leert de cliënt een specifieke ademtechniek en brengt zo het hart in een bijzondere staat.  Verscheidene mechanismen in het lichaam gaan elkaar dan versterken zodanig dat er een harmonische werking ontstaat tussen het brein, het hart en de bloeddruk, ademhaling en hormoonregeling. Dit zorgt voor minder stressklachten en meer veerkracht.

Het traject bestaat minimum uit 4 sessies:

  • Sessie 1 (1,5u) : Hoe werkt jou zenuwstelsel? Wat doet stress met mij?
    Wat is de invloed van ademhaling? Hoe kan ik “onthaasten”?
  • Sessie 2 (1u) Hoe kan ik mijzelf in balans brengen? Wat is hartcoherentie en de functie van het hart? Hoe kan ik thuis zelfstandig meten of het zenuwstelsel in balans is?
  • Sessie 3 (1u) Wat is de rol van hormonen en wat is de invloed van emoties? Hoe kan ik een betere emotionele beheersing bekomen en
    veerkracht opbouwen?
  • Sessie 4 (1u) Hartcoherentie in je dagdagelijkse leven: tips en tricks bij acute en toekomstige stress, conflicten, faalangst,…. Werken aan een emotionele huishouding.

Na elke sessie ontvang je een email met nodige info.
Tussen elke sessie is er een tijd van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van jouw vorderingen tijdens de training kan er een 5de sessie toegevoegd worden.

Kostprijs: Individueel:

Individueel: totaal 4 sessies (4,5u): € 335

per 2: Totaal 4 sessies (5u): € 220 pp

Groepssessie (1,5u): prijs op aanvraag

Nieuw: Het Nerva e-Learning-pakket: € 295

Een professioneel ontwikkeld pakket, dat je in zeven stappen begeleidt in een hartcoherentie-training: In dit blended e-Learning-pakket zijn er 2 life coaching momenten voorzien.